aboutus

Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd.

Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd. Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd. Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd. Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Tonghuashun
Aantal werknemers: 101~200
Jaarlijkse omzet: >1000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

De Hardwareco. van Foshantonghuashun, Ltd. Wordt gevestigd in Foshan met ontwikkeld vervoer. Wij specialiseren ons in de industriële hardware. wij hebben een bekwaam team en een modern productiemateriaal. Wij concentreren ons op ontwerp, productie, verkoop en de naverkoopdienst om producten en de diensten aan ruimtevaart, automobiel, bus te verlenen, bedrijfsvoertuigen, computers, verbruikt etc. elektronika, bijlagen, ondernemingshardware, industrieel materiaal, marine, massavervoer, medisch voorzien van een netwerk, telecommunications& industriële computer, van-weg, spoorweg, recreatieve voertuigen, de vrachtwagensindustrieën. Wij voorzien klanten van hoogte - kwaliteitsproducten: Mechanische sloten, Industriële scharnieren, handvatten, de klink van de grendelknevel, deur catches&closer, Deurbout en andere toebehoren, en wij hebben de erkenning van klanten bij de markt van China en overzee markt voor kwaliteit gewonnen en win-win behulpzame verhoudingen op lange termijn gebouwd.

Geschiedenis

Co. van het Roestvrije staalproducten van Foshantonghuashun, Ltd werd gevonden in 2009. Wij zijn een verwerkende bedrijf met het ontwerp, productie, verkoopvermogen. Wij hebben de plastic injectie, metaal het gieten, metaal stempelmachine. Wij voorzien klanten van hoogte - kwaliteitsproducten: Mechanische sloten, Industriële scharnieren, handvatten, de klink van de grendelknevel, deur catches&closer, Deurbout en andere toebehoren


Wij worden gevestigd in lecongstad, shunde foshan District, Guangdong. Het bedrijf geregistreerde kapitaal is RMB 1 miljoenen. Het verkoopvolume in 2014 was RMB25-miljoenen. Het totale werknemersbedrag is 120 met inbegrip van 22 technici.


Er is formele productie-installatie met goed kwaliteitsbewaking. ISO9001 de certificatie werd gemachtigd in Oct 2017.

Dienst

Wij Team zijn altijd vriendschappelijk en attent met technische en commerciële kennis om u te verstrekken de professionele dienst.

Gelieve te verzenden ons uw onderzoek om betere prijzen en totale oplossing over ontwerp en materiële selectie te krijgen.

Wij voorzien klanten van hoogte - kwaliteitsproducten: Mechanische sloten, Industriële scharnieren, handvatten, de klink van de grendelknevel, deur catches&closer, Deurbout en andere toebehoren, en wij hebben de erkenning van klanten bij de markt van China en overzee markt voor kwaliteit gewonnen en win-win behulpzame verhoudingen op lange termijn gebouwd.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 7 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

China Foshan Tonghuashun Stainless Steel Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens